> Kom binnen bij bedrijven 2020

Kom binnen bij bedrijven 2020

Datum: 
maandag, 23 maart, 2020 tot zaterdag, 28 maart, 2020
Tijd: 
(Hele dag)
Locatie: 
Het Groene Hart

Kom Binnen Bij Bedrijven 2020 komt eraan!

Kom Binnen Bij Bedrijven 2019 trok weer veel deelnemers. Meer dan 300 bedrijven en ruim 1.400 bezoekers meldden zich aan. Ook in 2020 zal Kom Binnen Bij Bedrijven de deuren openen. Van maandag 23 t/m zaterdag 28 maart 2020 bent u van harte uitgenodigd. Deze editie doen er maar liefst acht gemeenten in het Groene Hart mee: Gouda, Krimpenerwaard, Molenlanden, Papendrecht, Sliedrecht, Vijfheerenlanden, Waddinxveen en Zuidplas.

Over Kom Binnen Bij Bedrijven

Hoe komen bedrijven en organisaties in Het Groene Hart in beeld bij werkzoekenden, scholieren, studenten en vrijwilligers? En hoe ontdekken werkzoekenden mogelijkheden voor een baan, raken scholieren geïnspireerd, vinden studenten een stage en vrijwilligers een nieuwe uitdaging? Door Kom Binnen Bij Bedrijven. Hét evenement in Het Groene Hart waar je elkaar tegenkomt. 

In maart 2020 openen honderden bedrijven en organisaties hun deuren. Iedereen die in een of meerdere bedrijven/organisaties geïnteresseerd is, kan zich aanmelden voor een bedrijfsbezoek. Kom Binnen Bij Bedrijven is erop gericht bedrijven en organisaties in contact te brengen met werkzoekenden, stagiairs en vrijwilligers. Ook scholen met leerlingen/studenten die zich willen oriënteren op branches en beroepen maken gebruik van de open dagen. 

Meer informatie en inschrijven op de website Kom Binnen Bij Bedrijven. .

Leerwerkloket: