Leren en Werken in Utrecht

Een leven lang leren en ontwikkelen!

Het Leerwerkloket Utrecht geeft scholings- en loopbaanadvies in de regio Utrecht Midden. Onze adviseurs weten hoe je leren en werken kunt combineren. Het Leerwerkloket brengt werkzoekenden en werkgevers bij elkaar en is er voor iedereen: scholieren, werkzoekenden, werkenden en werkgevers.

Je kunt bij ons terecht voor

  • Leerwerktrajecten  
  • Branche opleidingen en BBL-opleidingen
  • Financiële regelingen  
  • Informatie over arbeidsmarkt en opleidingen  
  • Om- her- en bijscholing en loopbaanoriëntatie  
  • Taal op de werkvloer
  • Competentietesten

Meer weten over leren en werken?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs!

De regeling NL Leert Door

"Blijvend kosteloos loopbaanadvies bij het Leerwerkloket Utrecht"

Het is voor de tweede keer dit jaar niet meer mogelijk om een gratis loopbaanadvies gesprek aan te vragen in het kader van de regeling NL Leert Door.  De 55.000 kosteloze ontwikkeladviezen die het kabinet beschikbaar stelde via de regeling NL Leert Door waren in 1 dag vergeven. Maar belangrijk om te weten: adviseurs van het Leerwerkloket geven nog steeds kosteloos en onafhankelijk loopbaan- en scholingsadvies aan iedereen die ondersteuning nodig heeft bij het maken van juiste loopbaan- en/of opleidingskeuzes! Neem daarom contact op met een van onze adviseurs. Ook is er veel animo voor de gratis cursussen die je kunt volgen bij 14 opleiders. Maar wees er dus snel bij. Want ook hier geldt "op = op". Door te klikken op onderstaande link lees je welke gratis cursussen er (nog) worden aangeboden en welke stappen je hiervoor moet ondernemen om hiervoor in aanmerking te komen.

Online scholing voor werkenden en werkzoekenden

Neem dus snel contact op met het Leerwerkloket!

Midden-Utrecht Werkt Door

Midden-Utrecht Werkt Door verbindt werkgevers. En helpt uw bedrijf om vraag en aanbod van werk op elkaar af te stemmen. Samen dragen we eraan bij dat mensen werk en salaris behouden en de economie blijft draaien.

Midden-Utrecht Werkt Door

Kijk wat Leren en Werken in Utrecht voor u nog meer kan doen!

Vanaf 18 juni het loopbaanoriëntatie spreekuur online! 

Of je nu op school zit, een baan hebt of naar een baan zoekt: het Leerwerkloket Utrecht kan je helpen met allerhande vragen.

Animatie Leren en Werken

Wat kan het Leerwerkloket voor jou betekenen?

Loading Video...