> Verzorgende IG BBL 3 (NIEUW)

Verzorgende IG BBL 3 (NIEUW)

Basisinformatie

Type traject: 
BBL
Functieomschrijving: 

Zij-instroomtraject met betaalde opleiding Verzorgende IG niveau 3

Wil jij graag in de zorg werken maar beschik je niet over de juiste diploma’s? Wil jij graag betaald leren en werken zonder weer volledig in de schoolbanken te kruipen? Dan hebben wij de ideale oplossing! Wij bieden jou de kans om de opleiding Verzorgende IG te halen via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Dit wil zeggen dat jij werken en leren combineert en dus een inkomen hebt terwijl je wordt opgeleid tot Verzorgende IG.

Zij-instromers met hart voor de zorg

Betaalde opleiding tot Verzorgende IG (MBO niveau 3) en werken tegelijk voor een prima salaris!

Hoe werkt het dan?

Als Leerling Verzorgende IG volg je de 2-jarige opleiding tot Verzorgende IG. Gedurende deze periode ga je 1 dag per week naar De Rijnhoven Academy en werk je ca. 3 dagen onder begeleiding in de zorg. Je wordt breed opgeleid in de ouderenzorg. 

Je profiel

Je hebt een echt zorghart en werkt graag samen in een team. Zorgen zit in je natuur en natuurlijk gebruik je daar je sociale vaardigheden voor. Met een open blik werk je zorgvuldig in een zelf organiserend team. Je hebt in ieder geval een MBO niveau 3 diploma en bent leergierig. Verder ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar. Je hebt oprechte interesse en belangstelling in ouderen en wil graag met deze doelgroep werken. Een gezonde dosis zelfreflectie helpt jou om te groeien en daardoor goed voor onze bewoners te zorgen.

De werkgever

De werkgever biedt een samenhangend, vernieuwend en professioneel pakket van wonen, welzijn, zorg en/of behandeling aan ouderen in de wijk en op diverse locaties in de regio’s Woerden, Vleuten/De Meern en Montfoort.

Wij bieden

Wij bieden je een leerarbeidsovereenkomst en na het behalen van de opleiding een vast dienstverband. Je ontvangt een mooi salaris conform de CAO VVT welke afhankelijk is van jouw werk- en opleidingsachtergrond. Daarnaast bieden wij een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een fiets- en fitnessvergoedingsregeling en ruime bij- en nascholingsmogelijkheden.

Situatie van doelgroep: 
Werkend
AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW)
Participatiewet
WW
NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)
Starter
Regio: 
Regio’s Woerden, Vleuten/De Meern en Montfoort

Opleidingstraject

Startdatum: 
1 september 2021.

Toelatingseisen

Opleidingsniveau: 
Minimaal een MBO-3 diploma.

Dienstverband

Meer informatie: 

Informatie

Informatie over deze vacature kunt u verkrijgen bij het Leerwerkloket  Utrecht, Ali Benaissa, tel 06-549 70 139.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door het opsturen van uw cv en korte motivatiebrief.
Dit kunt u sturen naar utrecht@leerwerkloket.nl onder vermelding van de functie waarvoor u solliciteert.