> Vacatures

Vacatures

Hoe klinkt deze dag voor jou? de wekker gaat 's ochtends vroeg. Je staat op en je maakt je klaar om naar je werk te gaan. Je kan niet wachten want je dag ziet er weer uitdagend uit!

Type traject: Leerwerkbaan Situatie van de doelgroep: WW

Je wordt opgeleid tot bandenmonteur Plus bij de Carflex Academy te Zeist.
Na de opleiding wordt je geplaatst bij een Automotive bedrijf. 
(maximale afstand 30 - 40 km).

Type traject: Leerwerkbaan Situatie van de doelgroep: Participatiewet, WW

Je wordt opgeleid tot “basis” schadehersteller bij de Carflex Academy te Zeist.
Na de opleiding wordt je geplaatst bij een Automotive bedrijf. 

Type traject: Leerwerkbaan Situatie van de doelgroep: Participatiewet, WW

Opleiding Telecom monteur

Type traject: Leerwerkbaan Situatie van de doelgroep: Werkend, Scholier, Voortijdig schoolverlater, AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde), Starter

Als aankomend opperman bestratingen volg je een leerwerktraject en leer je het vak in de praktijk & in de theorie. Je werkt graag buiten en dan het liefst steeds ergens anders.

Type traject: BBL Situatie van de doelgroep: Werkend, Scholier, Voortijdig schoolverlater, AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde), Starter

Een assemblage monteur is een monteur die gespecialiseerd is in het “in elkaar zetten” van producten.

Type traject: Leerwerkbaan Situatie van de doelgroep: Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Om te mogen adviseren over zelfzorggeneesmiddelen, is het wettelijk verplicht om het diploma Assistent-Drogist of Drogist te bezitten.

Type traject: Branche erkend Situatie van de doelgroep: AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet Financiering (wie betaalt het traject): UItkeringsinstanties voor uitkeringsgerechtigden

Diagnoses stellen, onderhouden en repareren van vnl. personenauto's en lichte bedrijfswagens bij merkdealers. Samenwerken met collega's.

Type traject: BBL Situatie van de doelgroep: Participatiewet, WW Financiering (wie betaalt het traject): Er zijn voor de kandidaat en/of uitkerende instantie geen kosten verbonden voor deelname aan het traject. De kandidaten volgen de eerste 5 maanden de opleiding gedurende de uitkeringssituatie.

De eerste 3 maanden is vooral theorie gericht met gemiddeld 1 dag zelfstudie en 1 dag in de week praktijkonderwijs bij een auto leer-werkbedrijf.

Type traject: Leerwerkbaan Situatie van de doelgroep: Participatiewet, WW

Wij bieden je de kans om een opleiding te volgen op MBO niveau 2, niveau 3 of niveau 4 richting betontimmerman/voorman.

Type traject: BBL Situatie van de doelgroep: Werkend, Scholier, Voortijdig schoolverlater, Participatiewet, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde) Financiering (wie betaalt het traject): Opleider

Pagina's