> WEBINAR - "Leven Lang Ontwikkelen in het (post) corona tijdperk."

WEBINAR - "Leven Lang Ontwikkelen in het (post) corona tijdperk."

Datum: 
dinsdag, 18 mei, 2021 tot vrijdag, 31 december, 2021
Tijd: 
(Hele dag)
Locatie: 
Online

Op dinsdag 18 mei van 14.00 – 15.00 uur organiseerde het Leerwerkloket Utrecht een webinar voor arbeidsmarkt professionals die beroepsmatig werkzaam zijn op het raakvlak van onderwijs en arbeidsmarkt in de arbeidsmarktregio Midden – Utrecht.

In dit webinar zijn we ingegaan op het (toenemende) belang van Leven Lang Ontwikkelen (LLO) en de invloed van corona op LLO.
Het kabinet heeft gedurende de corona periode extra geld uitgetrokken om de ontwikkelingen op het gebied van LLO te versnellen. Hierdoor volgen de ontwikkelingen op het gebied van LLO zich zo snel op dat men wel eens het overzicht kwijtraakt.
Wij hebben de belangrijkste actuele ontwikkelingen op het gebied van Leven Lang Ontwikkelen voor je op een rijtje gezet. Hierdoor ben je weer bij en werk je bovendien aan je eigen ontwikkeling.

We bespreken onder meer de belangrijkste initiatieven op het gebied van LLO, zoals NL Leert Door en de Regionale Mobiliteitsteams en de plannen omtrent het STAP budget en het landelijk scholingsportaal.

De informatie uit dit webinar geeft context aan uw gesprekken met werkgevers, werkenden en werkzoekenden.

Bekijk de replay van het webinar

Leerwerkloket: