> Webinar Leren en Werken - Voor professionals

Webinar Leren en Werken - Voor professionals

Datum: 
woensdag, 8 juli, 2020
Tijd: 
15:00 tot 16:00
Locatie: 
MS-teams

Op woensdag 22 januari jl. organiseerde  het Leerwerkloket Utrecht voor het laatst een voorlichtingsbijeenkomst voor Professionals die zich beroepsmatig bezig houden met de arbeidsmarkt en/of het onderwijs en die meer informatie wilden ontvangen over leren en werken in de regio Utrecht.  Het centrale thema tijdens deze bijeenkomst was de ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt, vooral gericht op de krapte- en kansberoepen. Niemand had op dat moment kunnen voorspellen hoe de Coronacrisis de arbeidsmarkt volledig zou veranderen en de lijst van krapte- en kansberoepen op ‘zijn kop zou zetten’.

Om deze veranderingen met u als Professional te bespreken nodigen wij u van harte uit voor een nieuwe voorlichtingsbijeenkomst. Deze wordt gehouden op woensdag 8 juli a.s. van 15.00 tot 16.00 uur. Dit keer niet “op een goed bereikbare plaats in Utrecht”, maar we gaan nu digitaal: we gebruiken MS-teams en houden het eenvoudig. Tijdens dit Webinar zullen we de impact van de Coronacrisis  op de arbeidsmarkt bespreken, maar gaan we ook in op sectoren waar nog wel perspectief op werk is . Daarnaast komen de gevolgen voor stage- en leerwerkbanen aan de orde en lichten wij een aantal financiële regelingen toe. We maken gebruik van de meest recente publicaties van o.a. de SER, het UWV en de Provincie. Om het Webinar interactief te houden hebben wij het maximale aantal deelnemers gesteld op 25. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. 

Professionals die zich verder willen verdiepen in Leren en Werken in deze Coronatijd, kunnen zich aanmelden voor het Webinar door het aanmeldformulier in te vullen met organisatie, naam, functie, telefoonnummer en e-mailadres.

Aanmelden kan tot uiterlijk 6 juli.

U ontvangt dan van ons een bevestiging van deelname en krijgt daarna een link gemaild waarmee u het Webinar op 8 juli kunt volgen.

We zien uit naar uw komst!


Deze bijeenkomst zit helemaal vol; u kunt zich niet meer aanmelden.

Leerwerkloket: