> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Regionaal nieuws

'Leger' neemt Voordorpsedijk Groenekan over

Het leek wel of het leger afgelopen weekend op 7 en 8 April de Ruigenhoeksedijk in Groenekan ingenomen had. Een vluchtige blik liet al snel zien dat het om een wervingsactie ging van defensie.

12-04-2018 | Lees meer
Scholings Waardebon € 500,- Stoof
Regionaal nieuws

Wilt u aan uw toekomst werken en heeft u geen hoger opleidingsniveau dan mbo 4? Dan is de Scholings Waardebon van STOOF wellicht iets voor u!

12-03-2018 | Lees meer
Regionaal nieuws

Voorlichtingsdag Defensie 22 november 2017.
Op de Bernhardkazerne in Amersfoort maakten 45 jongeren vandaag kennis met het werk ‘onder de wapenen’.

22-11-2017 | Lees meer
Landelijk nieuws

7 samenwerkingsverbanden tussen mbo-scholen en bedrijven gericht op onder meer welzijn, digitale skills, levensmiddelentechnologie en ondersteuning van kwetsbare jongeren krijgen circa 11 miljoen euro.  De investeringen  komen uit het budget voor het Regionaal Investeringsfonds mbo. De totale investering van bedrijfsleven, onderwijs en overheid komen in deze ronde uit op circa 21,5 miljoen euro. Minister Van Engelshoven is enthousiast over de samenwerkingsverbanden: “Mooi dat bedrijven kiezen om samen met mbo-instellingen te investeren in innovatief beroepsonderwijs in de regio.

23-05-2018 | Lees meer
Landelijk nieuws

Waneer?

Datum
31 mei 2018
Aanvang
11.00 uur
Eind
12.00 uur

Tijdens dit webinar zal Euroguidance NL het Nederlandse raamwerk voor LOB presenteren. Het raamwerk is een servicedocument voor loopbaanprofessionals. Het biedt handvaten voor vormgeving en uitvoering van LOB-beleid binnen de scholen.

Hiernaast zal Linda Darbey, Guidance Programme Coordinator NCGE (National Centre for Guidance in Education), hierbij ingaan op de ontwikkelingen van het raamwerk voor loopbaanbegeleiding in Ierland.

16-05-2018 | Lees meer

Pagina's