> Nieuws

Nieuws

Man op een heftruck
Regionaal nieuws

Doe mee aan deze pilot, claim één van de 10 praktijkleerplekken en profiteer van de financiële en HR-voordelen!

21-05-2021 | Lees meer
Vrouw achter een machine
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Utrecht

Ben je een werkgever of werkzoekende in de techniek die de afgelopen 6 maanden zijn/haar baan, opdracht of stage heeft verloren? Via het project ‘De techniek samen de crisis door’ kun je eventueel aanspraak maken op begeleiding en vouchers. Lees hieronder meer over het project, de voorwaarden en procedure.

06-04-2021 | Lees meer
Laptop op tafel met papieren.
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Utrecht

Maandagavond 15 maart 2021 gaf het Leerwerkloket Utrecht acte de présense tijdens het jaarlijkse Symposium van de Studievereniging Vocus, de Studievereniging voor Onderwijswetenschappen en ALPO in Utrecht.

16-03-2021 | Lees meer
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Utrecht

Voor veel werkenden is vergaderen via ZOOM en Teams inmiddels gesneden koek. Wie al een poosje buiten het arbeidsproces staat heeft deze en andere digitale vaardigheden vaak onvoldoende ontwikkeld. Veelal zijn dit vijftigplussers. Zij starten daardoor al met achterstand aan sollicitaties voor een nieuwe baan. Daarom lanceert JobOn het FutureLab50+.

11-02-2021 | Lees meer
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Utrecht

Alweer een aantal maanden ‘draait het Leerwerkloket Utrecht online’. In het begin was het nog even wennen: webinars, MS-teams, een teaser ontwikkelen, moderators, videobellen? Woorden, termen en begrippen waar we begin 2020 nog nooit van hadden gehoord. Ondertussen zijn we er aan gewend. Alhoewel, helemaal wennen doet het weer niet! We blijven uitkijken naar de tijd dat we weer fysieke afspraken kunnen maken en elkaar kunnen zien.

05-12-2020 | Lees meer

Pagina's