> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Landelijk nieuws

Net als voorgaande jaren staat september in het teken van de Maand van Leren en Werken. Tijdens deze maand organiseren de Leerwerkloketten door heel het land extra activiteiten om aandacht te geven aan een leven lang leren en ontwikkelen. Vorig jaar organiseerden de Leerwerkloketten en hun partners ruim 90 evenementen in het kader van Leren en Werken.

30-08-2018 | Lees meer
Regionaal nieuws

'Leger' neemt Voordorpsedijk Groenekan over

Het leek wel of het leger afgelopen weekend op 7 en 8 April de Ruigenhoeksedijk in Groenekan ingenomen had. Een vluchtige blik liet al snel zien dat het om een wervingsactie ging van defensie.

12-04-2018 | Lees meer
Scholings Waardebon € 500,- Stoof
Regionaal nieuws

Wilt u aan uw toekomst werken en heeft u geen hoger opleidingsniveau dan mbo 4? Dan is de Scholings Waardebon van STOOF wellicht iets voor u!

12-03-2018 | Lees meer
Regionaal nieuws

Voorlichtingsdag Defensie 22 november 2017.
Op de Bernhardkazerne in Amersfoort maakten 45 jongeren vandaag kennis met het werk ‘onder de wapenen’.

22-11-2017 | Lees meer
Landelijk nieuws

UWV en Randstad gaan samenwerken om werkzoekenden met behoud van uitkering en baangarantie op te leiden naar kansrijke functies. In steeds meer sectoren is het vinden van goed opgeleid personeel een uitdaging. Vier op de tien werkgevers heeft moeite om vacatures te vervullen. Dat is een stijging met vorig jaar, toen nog een derde van de vacatures lastig in te vullen was. Randstad en UWV gaan werkzoekenden met een lopende uitkering omscholen naar beroepen waar krapte heerst. Na afloop van het omscholingstraject krijgen de vakmensen een baangarantie van een tot twee jaar.

11-10-2018 | Lees meer

Pagina's