> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Utrecht

De Ik Zorg shop in Zeist is elke wo/do/vr van 9:30 tot 17:00 en elke eerste zaterdag van de maand van 10:00 tot 14:00 uur open.

08-02-2020 | Lees meer
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Utrecht

“Hoe kom ik aan personeel”, was de alleszeggende titel van de bijeenkomst die Servicepunt Techniek Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vechtstreek donderdag 30 januari organiseerde in De Soester Duinen. Ervaringsdeskundigen uit de bouw, metaal en de installatiebranche vertelden over hun best practices met zij-instroom.

05-02-2020 | Lees meer
Logo Sterk in je werk, zorg voor jezelf
Regionaal nieuws

Ook ontdekken wat jij allemaal uit zorg & welzijn kunt halen?

Sterk in je werk is er voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken. En voor iedereen die in zorg en welzijn werkt, en nadenkt over een volgende stap in hun loopbaan.

29-10-2019 | Lees meer
Regionaal nieuws

Ben je benieuwd of werken in de Zorg en Welzijn wel bij je past en waar jouw kansen liggen op het gebied van werk, opleidingen en zij-instroom?

Om deze vragen te kunnen beantwoorden vond op donderdag 3 oktober jl. in het ZIMHC Theater in Utrecht het Zorg & Welzijn festival plaats. Op deze bijeenkomst, die georganiseerd werd door het Werkgevers Servicepunt Utrecht Midden, Gooi en Vechtstreek, regio Amersfoort, de gemeente Utrecht en Utrecht Zorg  gaven maar liefst 28 zorgorganisaties ‘acte de presence’.

17-10-2019 | Lees meer
Regionaal nieuws

De Programmaraad heeft een werkwijzer ontwikkeld over de mogelijkheden voor Leren en Werken via het mbo. Hierin is een apart deel opgenomen over de mogelijkheden voor mensen met een uitkering.

Je vindt de Werkwijzer in het bijgevoegde PDF-bestand.

27-09-2019 | Lees meer

Pagina's