> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Landelijk nieuws

Ruim 25.000 werkenden die 45 jaar of ouder zijn, kunnen zich aanmelden voor een Ontwikkeladvies. Met dit persoonlijke loopbaanadvies krijgen ze een beeld van hun situatie op de arbeidsmarkt. Vervolgens kunnen ze met een loopbaancoach bepalen welke stappen ze kunnen nemen om gezond en werkend de pensioenleeftijd te bereiken.

07-12-2017 | Lees meer
Regionaal nieuws

Voorlichtingsdag Defensie 22 november 2017.
Op de Bernhardkazerne in Amersfoort maakten 45 jongeren vandaag kennis met het werk ‘onder de wapenen’.

22-11-2017 | Lees meer
Papier, potlood, geschreven het woord stage
Regionaal nieuws

Om het voor winkeliers eenvoudiger te maken een stageplaats aan te bieden aan een student van het MBO is op initiatief van de plaatselijke politiek en de Utrechtse MBO-onderwijsinstellingen het plan opgevat om van de Amsterdamsestraatweg een Stagestraat te maken. Ook het Utrechtse Leerwerkloket is hierbij betrokken en vervult hiermee de brugfunctie tussen “arbeid” aan de ene kant en opleiden aan de andere kant.

31-10-2017 | Lees meer
Academische baret.(symbolisch) + Logo Stoof
Regionaal nieuws

Wilt u aan uw toekomst werken en heeft u geen hoger opleidingsniveau dan mbo 4? Dan is de Scholings Waardebon van STOOF wellicht iets voor u!

28-09-2017 | Lees meer
BN De Stem
Landelijk nieuws

Meer bedrijven, meer beroepen en meer scholen die mee willen doen: de derde editie van de vmbo-beroepenbeurs Roosendaal on Stage wordt weer groter dan vorig jaar.

12-01-2018 | Lees meer

Pagina's