> Nieuws

Nieuws

Regionaal nieuws

Stemt vraag en aanbod van werk op elkaar af.
Midden-Utrecht Werkt Door verbindt werkgevers.

11-06-2020 | Lees meer
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Utrecht

Op 12 januari jl. overleed Aart Staartjes. Hij was een van de geestelijke vaders van de Stratemaker op Zee show. Begin jaren 70 een spraakmakend, vernieuwend kinderprogramma op tv.  Op weg naar een bijeenkomst waar het Leerwerkloket Utrecht voorlichting zou geven over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt spookte ineens de titelsong van dit programma door mijn hoofd:

26-02-2020 | Lees meer
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Utrecht

De Ik Zorg shop in Zeist is elke wo/do/vr van 9:30 tot 17:00 en elke eerste zaterdag van de maand van 10:00 tot 14:00 uur open.

08-02-2020 | Lees meer
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Utrecht

“Hoe kom ik aan personeel”, was de alleszeggende titel van de bijeenkomst die Servicepunt Techniek Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vechtstreek donderdag 30 januari organiseerde in De Soester Duinen. Ervaringsdeskundigen uit de bouw, metaal en de installatiebranche vertelden over hun best practices met zij-instroom.

05-02-2020 | Lees meer
Logo Sterk in je werk, zorg voor jezelf
Regionaal nieuws

Ook ontdekken wat jij allemaal uit zorg & welzijn kunt halen?

Sterk in je werk is er voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken. En voor iedereen die in zorg en welzijn werkt, en nadenkt over een volgende stap in hun loopbaan.

29-10-2019 | Lees meer

Pagina's