> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Logo's Leren en Werken en Leerwerkloket / scherm en persoon
Regionaal nieuws

“Als je Beweegt word je minder snel Geraakt”, met deze subtitel organiseert het LeerwerkLoket Utrecht een aantal bijeenkomsten voor werkgevers en professionals over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in de regio Utrecht.

27-03-2019 | Lees meer
Regionaal nieuws

Er zijn grote verschillen tussen de arbeidsmarktposities van gediplomeerden van bol3- en bol4-studierichtingen. Dit blijkt uit onderzoek waarin 49 studierichtingen met elkaar zijn vergeleken. Gediplomeerden van bol4 Operationele techniek hebben de gunstigste  arbeidsmarktpositie, terwijl gediplomeerden van bol3 Bedrijfsadministratief juist de minst gunstige arbeidsmarktpositie hebben.

28-02-2019 | Lees meer
Handtekening zetten diploma
Regionaal nieuws

Dinsdag 12 februari jl. was voor de deelnemers van de Pop-up- opleiding van MBO Utrecht en het Wijkleerbedrijf in IJsselstein een belangrijke dag.
Op die dag ontvingen zij hun Entree-diploma in aanwezigheid van vele belangstellenden.

20-02-2019 | Lees meer
Regionaal nieuws

Kom naar een van de jongerenmiddagen van Defensie. Deze middagen worden regelmatig georganiseerd en zijn voor jongeren tussen de 15 en 28 jaar. Je moet de Nederlandse nationaliteit hebben en minimaal een vmbo-diploma. En in aanmerking kunnen komen voor een verklaring van geen bezwaar (VGB). Dit betekent dat je een onberispelijk verleden hebt. Houd voor meer informatie over Jongerenmiddagen Defensie de website van Leren en Werken in de gaten.

19-12-2018 | Lees meer
Regionaal nieuws

Anja van Leeuwen (56, WAO)
webdesigner bij Leerwerkloket Utrecht

01-11-2018 | Lees meer

Pagina's