> Glaszetters Leerling

Glaszetters Leerling

Basisinformatie

Type traject: 
Leerwerkbaan
Functieomschrijving: 

Ook geschikt voor Wajongers, praktijkonderwijs en participatiewet.
Werkgebied is hoofdzakelijk regio Utrecht

Wie zijn wij?

Lansink BV is een landelijk opererende organisatie. Naast ons hoofdkantoor in Enschede, hebben wij vestigingen in Lelystad en Haarlem. Met gemiddeld 125 werknemers is Lansink BV één van de grotere vastgoedonderhoudsbedrijven van Nederland. In onze dienstverlening zijn we modern en digitaal georiënteerd en anderzijds hechten we veel waarde aan loyaliteit, traditie en het familiaire karakter.

Ons dienstenpakket bestaat uit schilderwerk, beglazing, wandafwerking, gevelonderhoud, bouwkundig onderhoud en vloeren. (semi) Overheden, beheerders, woningstichtingen, beleggers, bouwbedrijven en zorginstellingen zijn onze opdrachtgevers.

Door het inzetten van onze kernwaarden; vakmanschap, betrokkenheid, professionaliteit, loyaliteit, daadkracht en kritisch vermogen streven wij naar hoge kwaliteit in uitvoering van ons werk. Dit doen wij op een resultaatgerichte en duurzame wijze. Wij willen dat onze klanten zowel voor uitvoering als na het gereed zijn van werkzaamheden het “mooi geregeld” gevoel beleven.

Wat worden jouw werkzaamheden?

Als leerling glaszetter ga je samen met een ervaren glaszetter (leermeester) aan de slag. Jullie zoeken aan het begin van de dag de werkbonnen uit en zoekt het benodigde glas bij elkaar. Hierna gaan jullie met de bus van de zaak op pad. Samen met deze collega plaats je glas in kozijnen van verschillende materialen. Je werkt precies en netjes, zodat het glas precies past. Enkel glas,HR++ glas en glas in lood: jij leert er niet alleen mee werken, maar ook hoe je ze het beste kunt vervoeren. Naast nieuw glas plaatsen leer je ook hoe je oud glas, sponningen en kit verwijderd, schade aan kozijnen hersteld en hoe je met kit werkt.

In deze baan snijd je ruiten en glas op maat, meet je ramen en sponningen op, dicht je glas en ruiten af of zet je ze vast. Ook zet je glas vast en help je mensen met het vervangen of repareren van glasschade. Van voetbal door de ruit tot ramkraak: jij zorgt ervoor dat het glas gemaakt wordt.

Waar ga je werken als leerling Glaszetter?

Je komt te werken in een familiebedrijf, met veel verschillende klanten hoofdzakelijk in de regio Utrecht. Als leerling Glaszetter kom je zowel bij zakelijke als particuliere klanten over de vloer. Je werkt daarbij klantgericht en voert je het werk nauwkeurig uit. Als leerling Glaszetter voer je het werk samen met een collega uit. Je hebt een leermeester waar je mee kunt overleggen en dingen aan kunt vragen over je werk. Hierdoor kun je na een tijdje ook goed zelfstandig aan de slag. Graag willen we ook kandidaten met een WAJONG-uitkering of een andere uitkeringsachtergrond, vanuit praktijkonderwijs en Participatiewet uitnodigen om te solliciteren.

Wat we bieden

  • Een full-time baan (37,5 uur per week)
  • Goede begeleiding
  • De kans om het vak in de praktijk te leren
  • Goed geregeld verlof & vervoer
  • Ruimte om je ontwikkelen en eventueel door te groeien.

Wat we vragen

  • Je bent leergierig
  • Je kunt netjes en precies werken
  • Met mensen omgaan gaat je goed af
  • Je spreekt goed Nederlands
  • Hoogtevrees? Dat heb je niet.
Situatie van doelgroep: 
Werkend
Scholier
Voortijdig schoolverlater
AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW)
Participatiewet
WW
NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)
Starter

Dienstverband

Meer informatie: 

Informatie

Informatie over deze vacature kunt u verkrijgen bij het Leerwerkloket  Utrecht, Ali Benaissa, tel 06-549 70 139.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door het opsturen van uw cv en korte motivatiebrief.
Dit kunt u sturen naar utrecht@leerwerkloket.nl onder vermelding van de functie waarvoor u solliciteert.